Schoolreisje Middeleeuwen

Schoolreisje middeleeuwen

Schoolreisje middeleeuwen

Een schoolreisje waarbij je de hele dag op een leuke manier bezig bent met geschiedenis, dit kan bij het Fort Sint Michiel in Venlo.

 

De schoolklas wordt ontvangen met middeleeuws bier en een koekje, krijgt uitleg over de plek waar ze zijn en wat er die dag op het programma staat.

Vervolgens gaat men op ontdekkingstocht naar het Fort Sint Michiel, dit duurt ongeveer een uur.

Een introductie boogschieten staat hierna op het programma, gevolgd door een middeleeuwse lunch bestaande uit pannenkoeken met moes en een kruidenthee.

‘s Middags gaan de kinderen lekker actief aan de slag en spelen samen archery tag, krijgen nog een gezonde versnapering en sluiten de dag af met een middeleeuws steekspel.

Prijs vanaf € 14,95 per kind.

Dit schoolreisje wordt georganiseerd in samenwerking met Action Dome, zij regelen ook de reserveringen. Voor meer informatie of boekingen vesting venlo of info@onsfort.nl.

https://ijwem.ulm.ac.id/pages/demo/ https://pasca-manajemen.feb.unri.ac.id/wp-content/aios-demo/ https://andong-butuh.purworejokab.go.id/resources/demo/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/assets/files/demo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/wp-content/modemo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/.tmb/-/ http://mesin-dev.ft.unesa.ac.id/mesin/demo-slot/ http://gsgs.lingkungan.ft.unand.ac.id/includes/demo/ https://kemahasiswaan.unand.ac.id/plugins/actionlog/
https://jackpot-1131.com/ https://mainjp1131.com/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/