Goed gesprek met Erfgoedvereniging Heemschut

Afgelopen woensdag hebben we een goed gesprek gehad met de Erfgoedvereniging Heemschut naar aanleiding van ons statement tijdens de oordeelsvormende vergadering. Zij hebben hierna besloten zelf een brief te sturen naar de gemeenteraad van Venlo waarbij ze het belang van zowel het Fort Sint Michiel en de Frederik Hendrik Kazerne benadrukken.

Er is afgesproken dat we elkaar waar mogelijk ondersteunen en op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn. De brief die Heemschut naar de gemeenteraad gestuurd heeft is opgepakt door de pers. Het artikel op omroep Venlo is hier te vinden.

 

https://dkpp.indramayukab.go.id/datagcr/ https://dkpp.indramayukab.go.id/datasales/sales-kampar/ https://dkpp.indramayukab.go.id/datasales/sales-Thailand/ https://e-form.diskominfo.grobogan.go.id/app/vdemo/ https://e-form.diskominfo.grobogan.go.id/app/apgacor/ https://dukcapil.sulbarprov.go.id/shop/demo-viral/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/assets/files/demo/ https://koperasi-ukm.payakumbuhkota.go.id/wp-content/upgrade/ https://koperasi-ukm.payakumbuhkota.go.id/wp-content/demo/ https://biro-organisasi.nttprov.go.id/products/demo/
https://jackpot-1131.com/ https://masterdijp1121.net/