Fort Museum

Op vrijdagavond 11 Oktober heeft Jos v.d. Weerden van de firma BAAC de nieuwe naam van ons museum onthuld. Vanaf nu heet het bezoekerscentrum/inforcenter het ‘Fort Museum Venlo’.

Tevens hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om Jos de Sint Michielspenning te overhandigen. De Sint Michielspenning is in het leven geroepen door de Stichting om iemand die echt iets voor de stichting of het Fort Sint Michiel betekent heeft in het zonnetje te zetten.

Jos heeft ons geïnspireerd met zijn enthousiaste verhalen over het fort, waardoor wij ons nog altijd inzetten voor behoud en bescherming van het fort middels educatie in ons gratis museum.

Het Fort Museum Venlo heeft natuurlijk zijn eigen website https://www.fortmuseum.nl

https://s2pbio.fkip.uns.ac.id/stats/demoslot/ https://s2pbio.fkip.uns.ac.id/wp-content/plugins/sbo/ https://ijwem.ulm.ac.id/pages/demo/ situs slot gacor https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/wp-content/modemo/ http://mesin-dev.ft.unesa.ac.id/mesin/demo-slot/ http://gsgs.lingkungan.ft.unand.ac.id/includes/demo/ https://kemahasiswaan.unand.ac.id/plugins/actionlog/ https://bappelitbangda.bangkatengahkab.go.id/storage/images/x-demo/
https://jackpot-1131.com/ https://mainjp1131.com/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/