Fort Museum Venlo compleet ontgoocheld door werkwijze Projectleiding Kazernekwartier

 Het euforische gevoel, wat overbleef bij Stichting Ons Fort na de oordeelsvormende raadsvergadering van woensdag 11 december jongsleden, was maar van korte duur. 

In deze vergadering bleek namelijk dat de overgrote meerderheid van de raadsleden méér van het Fort Sint Michiel terug wil zien in de stedenbouwkundige visie van het Kazernekwartier. Er is gebleken dat er wel degelijk historisch besef is. 

 De verontwaardiging was dan ook groot dat op de donderdag erna, als een donderslag bij heldere hemel, via de Projectleiding Kazernekwartier het nieuws binnenkwam van potentiele kopers voor het gebouw waar het Fort Museum Venlo is gevestigd.  

 Vanaf 2016 zijn de ruim 60 vrijwilligers van Stichting Ons Fort drukdoende om de krijgsgeschiedenis van Venlo tot leven te brengen. In slechts 3 jaar tijd heeft het bezoekerscentrum (het huidige museum) bijna 15.000 mensen mogen verwelkomen. Het educatieve programma voor bassischolen, gebaseerd op de tien tijdvakken, wordt geprezen. 

 Gedurende diezelfde jaren probeert Stichting Ons Fort al permanente huisvestiging te realiseren via de gemeente, echter tot op heden komt er maar geen communicatie hierover op gang. Het lijkt erop dat van uitstel afstel komt en wij binnen 28 dagen na verkoop van het gebouw ons museum moeten verlaten! 

https://ijwem.ulm.ac.id/pages/demo/ https://pasca-manajemen.feb.unri.ac.id/wp-content/aios-demo/ https://andong-butuh.purworejokab.go.id/resources/demo/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/assets/files/demo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/wp-content/modemo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/.tmb/-/ http://mesin-dev.ft.unesa.ac.id/mesin/demo-slot/ http://gsgs.lingkungan.ft.unand.ac.id/includes/demo/ https://kemahasiswaan.unand.ac.id/plugins/actionlog/
https://jackpot-1131.com/ https://mainjp1131.com/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/