23 Maart: Workshop Parfum Maken

Op 23 maart is er in het infocentrum een workshop parfum maken op oliebasis. Tijdens deze workshop leer je over het ontstaan van parfum en hoe je deze heel eenvoudig zelf kunt maken van 100% natuurlijke ingrediënten. Een parfum op oliebasis is beter voor de huid en blijft langer ruiken.

Aan het eind van de workshop neem je een flesje parfum en een handige rolflacon voor onderweg mee naar huis. De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en kost €14,95. Dit is inclusief alle materialen en een kopje koffie/thee met vlaai.

Er zijn die dag 3 workshops namelijk om 10.00 uur, 14.00 uur en om 19.30. Vol=Vol.

Aanmelden kan via info@onsfort.nl

https://sijon-multimedia.muaraenimkab.go.id/slot/gacor/ https://kecbeduai.sanggau.go.id/wp-content/donate/demplon/ https://kecbeduai.sanggau.go.id/wp-includes/tataan/pastiranking/ https://kanimsukabumi.kemenkumham.go.id/stores/thai-gacor/ https://kanimsukabumi.kemenkumham.go.id/stores/demo-terbaru/ https://kanimsukabumi.kemenkumham.go.id/stores/sbobet/ https://kemahasiswaan.untad.ac.id/wp-content/plugins/gg-demo/ https://icfbe.president.ac.id/wp-content/harusrank1/ https://library.president.ac.id/event/demo-olympus/ https://library.president.ac.id/event/jp-gacor/ https://library.president.ac.id/event/to-macau/ https://library.president.ac.id/event/bola-parlay/ https://library.president.ac.id/event/keluaran-hk/ https://fib.unand.ac.id/language/vigacor/ https://fib.unand.ac.id/includes/demo-keren/ https://fib.unand.ac.id/includes/macau/ https://fib.unand.ac.id/includes/naga-hk/ https://fib.unand.ac.id/includes/casino/ https://fib.unand.ac.id/includes/sbobet/ https://e-office.banjarkota.go.id/global/moba-gacor/ https://e-office.banjarkota.go.id/template/ss-demo/
https://jackpot-1131.com/ https://letsgojp1131.com/
http://csridjournal.potensi-utama.ac.id/docs/dragon/ https://simp3d.kalteng.go.id/Middleware/event-duit/