Halloween bij Ons Fort

Op 26 oktober organiseert Stichting Ons Fort in samenwerking met Mika Scares Haunted Houses voor de jeugd een Halloween om nooit meer te vergeten. Alle activiteiten vinden plaats bij Fort St. Michiel in Blerick.

Het fort heeft een geschiedenis die vele honderden, zelfs duizenden jaren terug gaat. Een geschiedenis die bol staat van spannende verhalen en oorlogen. Maar er zijn ook persoonlijke drama’s, zoals de legende over de geest van het meisje van het fort en de sage over de heks van het fort. Beide verhalen worden al eeuwenlang van generatie op generatie doorgegeven en staan centraal tijdens de Halloween-activiteiten.

‘s Middags tussen 14:00 en 16:00 uur is het evenement voor de basisschooljeugd en vanaf 18:30 beginnen de activiteiten voor stoere meisjes en jongens van middelbare-school-leeftijd. Een ding is zeker: Halloween op het fort staat garant voor lol en gezelligheid met een gezonde dosis spanning!

Eerst worden de mysterieuze en ijzingwekkende legendes van de geest van het meisje en het mysterie van de heks uit de doeken gedaan. Maar het hoogtepunt van de Halloween is zonder twijfel de super spannende spokentocht. Die vindt plaats in kleine groepen en onder begeleiding van een vrijwilliger. Bovendien kan de jonge jeugd een pompoen snijden en is er voor de oudere jongeren tot middernacht een gezellige (alcoholvrije) disco-avond.

Deelname:

Spooktocht ‘s middags € 2,50 inclusief pompoen snijden, limonade en snoep

Spooktocht ‘s avonds € 5,00 inclusief feest na afloop, 2 x drinken en snacks

Kaartjes kopen:

Bij de balie wo,do, za en zo van 13.00 tot 17.00 uur

Of via ons aanmeldformulier hieronder en via overboeken van het totaalbedrag o.v.v. middag/avond Spooktocht t.n.v. Stichting Ons Fort  NL52 RABO 0314 6187 16