27 mei Open dag

Voor de tweede keer organiseert Stichting Ons Fort een open dag. Dit jaar zullen de deuren van het bezoekerscentrum openen op 27 mei om 11 uur ’s morgens.

Speciaal voor de open dag komt oud-Venlonaar Niels Brouwers samen met collega Thomas Weijenberg, winnaar van de carving cup 2018, naar Venlo om een demonstratie woodcarven te geven. Met grote motorzagen toveren deze heren een blok hout om in een waar kunstwerk. Ze zullen vanaf 11 uur de gehele dag aan hun project werken zodat iedereen in de gelegenheid is deze hout-kunstenaars aan het werk te zien.

Het thema van de open dag is spelen door de eeuwen heen, oud speelgoed zal tentoongesteld worden en kinderen kunnen heerlijk zelf aan de slag met speelgoed en spellen uit vervlogen tijden.

Daarnaast hebben we een heuse stoepkrijt wedstrijd voor kinderen van de basisschool, hiervoor vragen we je wel even tevoren aan te melden via info@onsfort.nlzodat we voldoende stoepkrijt voor iedereen hebben! De wedstrijd begint om 13.00 uur en om 16.30 zullen we de winnaars bekend maken.

Ook onze wisselexpositie ‘675 jaar stad, Ons Fort zet Venlo op de kaart’ zal deze dag voor het eerst te zien zijn evenals een fototentoonstelling over ‘dansen in het fort’ van twee leerlingen van de Vrije School afdeling van BC Broekhin.

De recente vondsten die de archeologen in en om het kazernekwartier gedaan hebben zullen ook te zien zijn in het bezoekerscentrum.

Verder zal er een bootcamp plaatsvinden om 10 uur ’s ochtends en kan men de gehele dag in het bezoekerscentrum terecht voor een hapje en een drankje.

https://ijwem.ulm.ac.id/pages/demo/ https://ushuluddin.radenintan.ac.id/wp-includes/maxwin/ http://mesin-dev.ft.unesa.ac.id/mesin/demo-slot/ https://andong-butuh.purworejokab.go.id/resources/demo/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/assets/files/demo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/wp-content/modemo/ https://bppkad.mamberamorayakab.go.id/.tmb/-/
https://jackpot-1131.com/ https://mainjp1131.com/ https://triwarno-banyuurip.purworejokab.go.id/template-surat/kk/kaka-sbobet/