NL Doet

NL Doet is een activiteit georganiseerd door het Oranjefonds. De Stichting krijgt hiervoor een budget dat besteed wordt aan de verbetering van het infocentrum.

Ons doel tijdens deze dagen is om met zijn allen het bezoekerscentrum klaar te maken voor het nieuwe seizoen, even met zijn allen schoonmaken zowel binnen als buiten. Klusjes oppakken die lang zijn blijven liggen, alsook de tuin eens onder handen te nemen.

Natuurlijk doen we dit samen met onze vrijwilligers, maar NL Doet is er ook voor mensen die eens een dag willen komen helpen. Deze vrijwilligers voor een dag worden door ons met open armen ontvangen en samen maken we er een paar gezellige dagen van.

In 2019 hebben we een prehistorische tuin aangelegd, een heg geplant, bloempotten gevuld en de voortuin onder handen genomen. Maar ook de vitrines schoongemaakt en het infocentrum schoongemaakt.

In 2018 hebben we o.a. het infocentrum schoongemaakt, de balie geschilderd, nieuwe lampen opgehangen en het buitenterrein aantrekkelijker gemaakt.

In 2017 hebben we o.a. de balie gemaakt, zuilen gemaakt, het terras schoongemaakt en het infocentrum schoongemaakt.